Gyvenimas ant ugnikalnio

Krizė, globalizacija

Klausimas: Iš pradžių įvyko žemės drebėjimas Kinijoje, po to nukrito lėktuvas, o paskutiniąsias dienas visi tik ir šneka apie Islandijoje išsiveržusį ugnikalnį, vulkaninėmis dulkėmis uždengusį visą Europą. Toks jausmas, kad įžengėme į globalių katastrofų tiesiąją.
Atsakymas: Cunamis, žemės drebėjimas, ugnikalnio išsiveržimas – natūralūs gamtos reiškiniai.
Tačiau viskas, kas vyksta, priklauso nuo žmogaus, tiksliau, nuo jo santykio su Kūrėju, nuo pusiausvyros su gamta.
Mūsų egoizmui vis augant mes vis labiau pažeidžiame gamtos jėgų pusiausvyrą – ir todėl jaučiame blogą gamtos poveikį mums ir savo viduje.
Kokios bus žemiškos mūsų kuriamos dvasinės disharmonijos tarp mūsų ir Kūrėjo pasekmės – neaišku.
Mūsų susipriešinimas su gamta (Kūrėju) atsiskleidžia visuose gamtos lygmenyse – negyvajame, augaliniame, gyvūniniame ir žmogiškajame.
Sprogimas gali įvykti bet kurioje vietoje, juk mes gyvename ant ugnikalnio! Visa mūsų planeta – ugninis rutulys, padengtas tik plona žemės pluta, o viduje – liepsnojantis vulkanas.
Šiandienos įvykiai – tai maža užuomina, primenanti mums, kad nesirūpiname savo namais – Žeme. Žmogus privalo subalansuoti gamtos jėgas. Kaip tai padaryti – mus moko kabalos mokslas.
Kol kas mes nenorime suprasti, kad šie įvykiai yra mūsų savybių padarinys ir priklauso nuo mūsų. Jei mūsų disharmonija su gamta augs, iškils rimtesnių problemų.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kaip išsigelbėti nuo visuotinės katastrofos“

„Tegul kitas smūgis būna meilė“

„Ar gresia mums Egipto bausmės“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>