Manojo egoizmo smėlio audra

Krizė, globalizacija

Klausimas: Jūs norite pasakyti, jog dėl to, jog aš dabar egoistiškai išnaudoju kaimyną, – Indijoje kyla smėlio audra?
Atsakymas: Taip! Žmogus turi suprasti, kad visos problemos kyla dėl to, kad tarp mūsų nėra ryšio.
Tai nereiškia, kad toldamas nuo tavęs aš iš karto sukeliu kokį nors smėlio uraganą. Tačiau susipriešindamas su tavimi aš sutrikdau gamtos jėgų pusiausvyrą.
Visos gamtos jėgos yra vieningos, tarpusavyje susijusios, visos jos pusiausvyroje ir bendroje harmonijoje.
Visos, išskyrus žmogų, kuris dėl savo augančio egoizmo, nenorėdamas atsižvelgti į kitus, tampa aktyviu neigiamu elementu, pažeidžiančiu visų (negyvosios, augalinės, gyvūninės gamtos) jėgų pusiausvyrą.
Problemos sprendimas – tapti tokia pačia integralia visos gamtos dalimi, kaip ir visos kitos dalys.
Mes pradedame suvokti, jog pasaulis yra vieningas, tai uždara sistema, kurioje visi tarpusavyje susiję. Tai reiškia, kad mes privalome susivienyti tarsi „vienas žmogus su viena širdimi“.
O jeigu jūs paprieštarausite, jog mes šito negalime padaryti, – yra kabalos mokslas, kuris padeda pažadinti susivienijimo jėgą.
Žmonija neišvengiamai prieis prie tokios išvados, ir tai įvyks netrukus. Jeigu mes jau įžengėme į šį periodą – toliau viskas vyks labai greitai.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kančių priežastis pasaulyje

Gyvenimas ant ugnikalnio

Mūsų pasaulis – tik koridorius į dvasinį pasaulį

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>