Kongresas visiems

Kongresai, įvykiai

Turime pasiruošti kongresui. Kai kurie žmonės atvyksta visiškai pasirengę. Jie jau žino, kad turime gauti jėgų kongrese, su kuriomis toliau eisime dvasiniu keliu.
Yra gyvenimas ir po kongreso, juk dar turėsime atlikti daugybę ištaisymų savyje ir pasaulyje.
Todėl kongrese yra galimybė dirbti vidinį darbą. Būdami pakylėti žmonės dar atlieka analizę: „Dabar esu įkvėptas, dabar pakylu virš savęs padedant grupei, nes ji mane veikia. Grupė – tai tikslo svarbos ir pakilimo virš savęs faktorius…“ Kai kurie būtent šitaip suvokia tai, kas vyksta.
Kiti dar nėra pasirengę tokiam požiūriui. Jie pameta galvą, įsilieja į bendrą kongreso tėkmę ir nesiaiškina šios situacijos. Tai irgi gerai: jie gauna įkvėpimą, o analizė galbūt ateis vėliau.
Galiausiai visi iš kongreso gaus didžiulę naudą – netgi tokie dalyviai, kurie aiškiai ir nežino, dėl ko jie čia atvyko.
Kviečiame taip pat ir tuos, kurie kažkada buvo su mumis ir dėl kažkokių priežasčių išėjo. Pabandykite atvykti į kongresą, pabūkite su mumis ir iš naujo patikrinkite save.
Dažnai gyvenime atsitinka taip, kad žmogų „išmeta iš žaidimo“, o jis turi įveikti kliūtis, priešintis joms. Juk nevalia palikti dvasinio kelio, kad ir kokios aplinkybės susiklostytų.
Išėjusieji turi galimybę grįžti ir aš labai rekomenduoju tai padaryti. Mačiau, kaip sugrįžę žmonės pasiekdavo didelių laimėjimų.

Iš 2010 m. spalio 26 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Laukiame jūsų kongrese!

Atakuodami jungiamės

Teisingai įsilieti į kongresą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>