Dvigubas efektas

Grupė

Klausimas: Ar gali draugas būti blogas, nepaisant to, kad turi tašką širdyje?
Atsakymas: Pirmiausia, mes tikriname draugus vieną kartą, pradžioje. Patikrinę turime pasikliauti tarpusavio susijungimu.
Jis vadinamas „mikva”, tai reiškia specialų vandens baseiną, skirtą apsivalyti. Kai mūsų vienybėje atsiskleidžia Šviesa, jos jėga apiplauna, apvalo mus.
Jei žmogus visiškai neatitinka jos, tai ji apvalo nuo jo kitus – veikia jį tokiu būdu, kad atmeta jį šalin. Toks apiplovimo jėgos efektas: ji arba įtraukia vidun, arba išmeta išorėn.
Todėl apie draugus reikia spręsti, pakylant aukščiau žinojimo ir rūpinantis tik apie tai, kaip sutvirtinti bendrąją vienybės jėgą grupėje. Tada ši jėga, t. y., Kūrėjas, išryškins, kas yra išorėje, o kas viduje.
Tuos, kurie vis dėlto stengiasi susijungti, ji įstums vidun, o tuos, kurie dar neverti to, atmes atgal.
Nepasiruošęs žmogus neįstengs patirti širdies apsunkinimo ir kritimo. Jo būsenos, užuot suteikę jėgų, privers jį veržtis išorėn.

Iš 2010 m. spalio  27 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>