Kuo mes skiriamės

Laidavimas, Platinimas

Klausimas: Skleisdami žinias apie globalų, integralų pasaulį ir neminėdami kabalos mokslo, tiesiog sakome žmonėms, kad abipusis laidavimas užtikrins jiems gerą gyvenimą. Kuo gi mes tokiu atveju skiriamės nuo kitų organizacijų, dalijančių panašius pažadus?
Atsakymas: Blogai, jei nejaučiate skirtumo.
Šiuolaikinį žmogų užgriuvo globali, integrali krizė. Kūrėjas rodo žmogui, kad šis neteisingai susijungęs su kitais, kad privalo pasiekti abipusį laidavimą.
Yra metodika, padėsianti jam teisingai susijungti ir pradėti gyventi gerai. Ši metodika veikia sukuriant atitinkamą atmosferą, „apvalkalą“ iš aplinkos, kuri paaiškins žmogui, kaip puiku gyventi kartu gerai, sveikai, saugiai.
Žmogus klauso ir supranta, kad kitos išeities nėra. Juk ir likusieji girdi tą patį – tad lengviau tai įgyvendinti drauge su visais. Žmogus mokydamasis teisingai susijungti su kitais pritraukia sau grąžinančią į Šaltinį Šviesą. Tą patį daro vaikai žaisdami ir taip auga, tampa protingesni.
Taigi patekęs į blogą būseną žmogus pasitelkia aplinkinius, kad pritrauktų Šviesą, ir palaipsniui pradeda vertinti davimo jėgą. Jis ją brangina, ji jam tampa aukščiausia vertybe, ir staiga ima ją gerbti – tiek, kad net, kai jo gyvenimas klostosi gerai, jis nepalieka davimo, ir trokšta duoti nepriklausomai nuo savo pojūčių. Juk duoti – visų svarbiausia.
Taip žmogus ir išeina į dvasinį pasaulį, pereidamas nuo egoistinio ketinimo lo lišma prie altruistinio lišma. Ir nėra jokių šansų, kad 99% gyventojų išsitaisys kaip nors kitaip. Ar jūs galite pasiūlyti ką nors kita vietoj Toros?
Manau, kad kalbama apie elementarų nesupratimą, kaip tobulinti ACHAP. Kaip taisyti Galgalta vė Einaim mokame nuo Babilono laikų, o štai ACHAPui turime tik šitokį būdą.

Iš 2011 m. rugsėjo 12 d. antrosios paskaitos Niujorke

Daugiau šia tema skaitykite:

Palaikymas ir pavyzdys

Visų projektų likimas

Atskleisti išsitaisymo metodiką

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>