Kūrėjo garsiakalbis

Mokytojas ir mokinys

Jūs nesuvokiate, kaip mes visi esame valdomi iš aukščiau. Mokytojas čia – tarsi garsiakalbis, aukštesniosios sistemos dalis, perduodantis jums žinias, ir ne daugiau. Juk negarbinate garsiakalbio už tai, kad jis pasakoja jums kažką įdomaus. Lygiai taip pat dera elgtis ir su Mokytoju – reikia gerbti aparatą, per kurį transliuojama iš aukščiau, bet ne daugiau.
Noriu jus perspėti, nes būtent čia slypi skirtumas tarp aklo garbinimo ir tiesos. Aš dar labiau nei kiti jaučiu, kad mane valdo iš aukščiau, ir neturiu nieko savo. Nevaidinu prieš jus, aš iš tiesų tik vykdau nurodymus iš aukščiau. Visas žmogaus darbas ir yra būti valdomam. Ir kuo jis aukščiau, tuo labiau valdomas. Tai vadinama būti Kūrėjo vergu – Mozės pakopa.
Todėl nepamirškime, kad turime būti jautrūs tam, ką mums kalba Kūrėjas – kalba mumyse! Ir atsižvelgdami į tai judėti. Jaučiu, kad tai jau artėja. Ir tada mes pakilsime į pakopą Bina – galėsime išgirsti, ką kalba Kūrėjas, tai jau Binos pakopa. O vėliau jau ir „praregėsime“.
Tad pasistenkime nebūti priklausomi nuo Mokytojo (jis ribotas ir laikinas), bet visi kartu tapkime tokiu „indu“ (kli), kuris susijungęs pajėgs matyti ir reaguoti į tai, ką jam sako Kūrėjas. Tai svarbiausia. Už gyvenimą! Šis girdėjimas, šis jautimas ir yra vadinamas gyvenimu.

Iš 2011 m. lapkričio 18 d. pokalbio trapezos metu, prieš kongresą Aravos dykumoje

Daugiau šia tema skaitykite:

Nelaukite iš kabalisto stebuklų!

Pasitikėk tuo, ką sako širdis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>