Motinos kelias

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Brazilijos kongresas. Penktoji pamoka

Klausimas: Ar dvasiniame kelyje yra skirtumas tarp vyro ir moters?
Atsakymas: Nėra. Kiekviename mūsų yra dvi dalys: moteriškoji ir vyriškoji. Su jomis ir einame pirmyn.
Vis dėlto, kalbant apie grupės vienybę, vyriškos ir moteriškos sielos šiek tiek skiriasi vienijimosi pobūdžiu. Moterys jungiasi pagal savo išgales, o vyrams būtina jungtis visa širdimi, tvirčiausiais broliškais saitais.
Visa esmė sielos ypatybėje: vyriškoji siela susijusi su Galgalta ve-Enaim, o moteriškoji – su ACHAP. Tačiau ir vieni, ir kiti turi pasiekti aukščiausiąją pakopą, taigi, moters kelyje nėra jokių ypatingų kliūčių.
Aš labai rekomenduoju ir prašau moterų: rūpinkitės vyrais, skatinkite juos vienytis, sustokite aplink juos ratu, kad užkirstumėte kelius atsitraukti. Juk vyras visą savo gyvenimą lieka vaikas: jame nėra gimdymo ir rūpinimosi kitais mechanizmo. Jis nesikeičia – tik tampa didelis.
Iš kitos pusės, moteris, tapdama motina, patiria rimčiausius hormoninius pokyčius. Vienaip ar kitaip, joje glūdi ši potencija, siekis, supratimas. Todėl ji labiau susijusi su gyvenimu, yra racionalesnė, realistiškesnė. Pakilimai ir kritimai moterį veikia silpniau nei vyrą, – jos kūnas paprastai absorbuoja šiuos smūgius.
Štai kodėl moterys turi padėti vyrams, apie tai daug kalbama kabalos moksle. Be moterų pagalbos vyrai nepasieks tikslo. Taigi, saugokite juos taip, kaip motinos saugo mažylius.

Iš Brazilijos kongreso penktosios pamokos, 2012-05-06

Daugiau šia tema skaitykite:

Moterų noro galia

Moteris – tai noras

Į tobulumą – harmonijoje su gamta

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>