Kūrėjo valdymo debesyje

Dvasinis darbas, Grupė

Kongresas Toronte. Pokalbis pietų metu
Klausimas. Kodėl man visą laiką atrodo, kad dar yra laiko, kad galima palaukti iki rytojaus? Kodėl aš nepuolu visa galva į mokslą, į platinimą ir randu naujus pasiteisinimus, apgaudinėdamas save ir kitus?
Atsakymas. Todėl, kad padedant būtent šiems „kodėl“ tu turi save ištaisyti. Kūrėjas suteikia mums šiuos klausimus ir užduotis kaip mokykloje mažiems vaikams. Turime suprasti, kad jie reikalingi mūsų pačių vystymuisi ir bandyti teisingai į juos atsakyti.
Paprastai kiekvieno vadovėlio gale yra atsakymai į klausimus. O mums į visus klausimus duotas vienas bendras atsakymas, apimantis begalinę daugybę sąlygų: „Nėra nieko, tik Jis“.
Grupėje turi būti pojūtis, kad mes visą laiką esame Kūrėjo valdymo debesyje. Ir turime kartu egzistuoti šiame debesyje, artėdami prie visiško suvokimo ir valdymo, o tuo pačiu metu ir anuliuodami, bet ne save, o savo egoizmą.
Kitaip tariant, turiu valdyti, privalau daryti įtaką, suprasti, veikti, bet vadovaudamasis ne savo egoizmu, o būsena, kurią man dabar reikia įgyti, nusipirkti, tapti jos savininku. Tai visiškai nauja būsena – aš turiu į ją įeiti.
Debesis, kuriame turi ištirpti mano egoizmas ir kuriame man reikia pajausti save kaip veikiantį, suprantantį, turi gaubti mus visus. Tai ir vadinama „darbu grupėje“.
Šis bendras jausmas turi laikyti mus savyje ir mums reikia jį auginti, vystyti, rūpintis juo. Tai, kad ir iš dalies, ir yra draugų palaikymas. Ant šios platformos ir egzistuoja grupė.

Iš 2014 m. rugpjūčio 4 d. pokalbio Toronte pietų metu

Daugiau šia tema skaitykite:

Rūpestis dirva, į kurią pasodintas grūdas

Ar aš turiu grupę?

Padėkite suprasti, ko aš noriu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>