Pakilti virš prieštaravimų

Dvasinis darbas, Grupė

Kongresas Sočyje. 4-oji pamoka
Visi pasaulio konfliktai, visi karai sumanyti iš aukščiau tam, kad pajustume Kūrėjo Šviesos poreikį, suprastume, jog patys negalime nieko padaryti. Turime tiesiog pakelti rankas ir šauktis pagalbos. Neįtikėtina, kas vyksta pasaulyje. Staiga iš skirtingų šaltinių ir dėl skirtingų priežasčių visur kilo didžiulė neapykanta.
Beje, tai tokie konfliktai, apie kuriuos anksčiau nebūtume galėję ir pagalvoti, įsivaizduoti, kad jie įmanomi. Baisu žiūrėti į tokią milžinišką šalį kaip Ukraina, kuri plėšoma į gabalus.
Nemanau, kad dėl to reikėtų kaltinti Ameriką ar Europos Sąjungą. Visa tai mums organizuoja Kūrėjas. Priežastis viena – turime pakilti virš mūsų prieštaravimų. Pakilti tiek, kad jie baigtųsi. Tai labai rimtas darbas.
Iš viršaus su mumis žaidžia, o mes viską turime nukreipti į susivienijimą. Žemiškais būdais nieko neišspręsime.

Iš 2014 m. rugpjūčio 25 d. 4-osios Sočio kongreso pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Mažas mygtukas didelei Šviesai

Apsiginkluoti aukštesniąja Gamtos jėga

Negalima stovėti vietoje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>