Kas vainikuoja kūriniją?

Kabala ir kiti mokslai, Kūnas ir siela, Sveikata

Tyrimai. Mes 90 procentų sudaryti iš bakterijų. Pažiūrėjus į odą per mikroskopą, lengva pamatyti ištisas mikroorganizmų kolonijas. Tas pats ir su vidaus organais.
Žmonių sterilumas – mitas, nes mūsų gyvenimas teka simbiozėje su įvairiomis biologinėmis rūšimis.
Mūsų žarnyne yra daugybė mikrobų, kurių bendras svoris siekia 3 kilogramus. Žmogų ir bakterijų kolonijas sudaro trilijonai ląstelių, iš kurių tik 10 procentų  žmogiškos.
Žmogaus genomas sudarytas iš 22 000 grandinių, kurios koduoja baltymus, o mikrobai dalyvauja dar 8 milijonuose grandinių, kurių kiekviena – unikali.
Svarbiausia bakterijų funkcija žmogaus organizme – absorbuoti iš maisto produktų energiją, o patekus išorinei infekcijai, kai užsikrečia ir žmogus, ir jo organizmo bakterijos, priešintis šiai infekcijai sutartinai.
Kiekviename mūsų odos centimetre yra iki milijono mikroorganizmų, kurie saugo nuo nekviestų svečių įsiskverbimo. Žmoguje bakterinė flora ne tik auga kartu su organizmu, bet ir saugo jį nuo toksinų, virusų ir ligų sukėlėjų.
Yra žinoma, kad žmogaus genomą tėvai perduoda apvaisinimo metu, ir jis yra nekintamas, o bakterijos ir mikrobai įgyjami, jų sudėtis gali kisti. Tai leidžia manyti, kad valdydami savo mikroflorą, valdysime sveikatą. Naujas gydymo būdas, kurį siūlo mokslininkai, tai komunikacinių ryšių tarp bakterijų iššifravimas. Dalis iš jų jau ištirta.
Komentaras. Mūsų kūnas yra gyvūninis, o kalbėti apie žmogų galima tik dvasine prasme, jeigu ją pasiekiame. Kol nepakilsime iš gyvūninio lygmens į Adomo lygmenį, kūniška ir moraline prasme, visomis prasmėmis, mes liksime gyvūnais.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pakilti virš laiko

Antibiotikai nebegydo

Atkerėti mūsų gyvenimo burtus

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>