Ieškant gyvenimo prasmės

Kabala, Platinimas

Klausimas. Šiais laikais madinga mokytis kabalos. Jos sekėjais tampa tokios įžymybės, kaip Madona. Ar tai trukdo, ar padeda jūsų globaliam tikslui – supažindinti žmones su dvasingumu?
Atsakymas. Viena vertus, tai atkreipia žmonių dėmesį į kabalą, jie ima skaityti ir domėtis ja. Tačiau Madona ir visi kiti panašūs – ne tie, kas iš tikrųjų studijuoja kabalos mokslą.
Nieko nepadarysi – taip žmonija vystosi. Kai ji patenka į didžiulę dvasinę sistemą, negali iš karto suprasti ir suvokti, kas tai yra. Todėl žmonės šį klausimą aiškinasi įvairiai.
Netgi tie, kas ateina pas mus mokytis, pusmetį ar daugiau nesupranta, kur gi jie yra. Juos galima lyginti su studijavusiais kvantinę fiziką. Ten taip pat metus laiko studentai vaikšto paniurę.
Žmogus negali iš karto patekti į kitą dimensiją, todėl kabaloje būtinas adaptacijos laikotarpis.
Klausimas. Ar jums padeda žvaigždės?
Atsakymas. Tai priklauso ne nuo žvaigždžių, o nuo žmogaus poreikių.
Į kabalą ateina žmonės, kankinami gyvenimo prasmės klausimo: „Dėl ko aš gyvenu?!“ Jei šis klausimas žmogų degina, jis jaučia savo egzistavimo beprasmybę ir negali su tuo susitaikyti, tuomet jis ateis pas mus.
Jei gyvenimo prasmės klausimas patenkinamas maistu, seksu, turtais, šeima, žiniomis ir t. t., tuomet žmogus įstringa šiuose pasitenkinimo lygiuose. Tai nėra nei gerai, nei blogai. Tiesiog žmogus kol kas yra tokiame vystymosi lygmenyje. Galbūt jį traukia mokslas.
Tam tikrą laiką ir aš ieškojau gyvenimo prasmės moksle, po to religijoje, bet ten jos neradau. Ir kai jau visai nebegalėjau ištverti, man patarė ieškoti kabalistų. Ketverius metus ieškojau savo mokytojo, o atradęs supratau, kad jis tai – tikrai mano.

Iš 2015 m. kovo 11 d. spaudos konferencijos žurnalistams

Daugiau šia tema skaitykite:

Tikroji kabala  – be mistikos ir mitų, 1 dalis

Dvasingumas pagal kabalą

Kabala – mokslas apie Aukštesniąją tikrovę

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>