Pabėgėliai: kas laukia Europos? IV d.

Izraelis ir pasaulio tautos, Krizė, globalizacija

Cunamis su tęsiniu
Bet neverta sėdėti ir laukti „šviesios ateities“. Jau dabar turime padėti Europai, kurią užplūdo pabėgėliai. Ji susidūrė ne su atsitiktine „cunamio banga“, o su nuosekliai vienas po kito sekančiais Gamtos smūgiais, kurių paskirtis – įpareigoti žmoniją keistis.
Atėjo laikas pakeisti savo prigimtį ir iš egoizmo pereiti į „meilę artimui kaip sau pačiam“. Tai teks atlikti kiekvienam, o pirmiausia – Izraelio tautai.
Bet, jeigu delsiame šiame etape ir nepadedame europiečiams, nepaaiškiname jiems to, kas vyksta, problemos esmės bei jos sprendimo būdo, tada europietiškas „cunamis“ užgrius ir mus. Apie tai pasakę pranašai: Ezekielis ir Izaijas.
Vienaip ar kitaip, europiečiai priėjo akligatvį ir kol nesupras, koks tikrasis sprendimas, problemos tęsis. Jų laukia ilgas, kupinas grėsmių procesas, vedantis iki nevilties, kol jie nesusivoks: „Jeigu pakeistume savo prigimtį, jeigu nebūtume tokie individualistai, tai iškęstume ir įstengtume su tuo susigyventi“.

Iš 2015 m. rugpjūčio 27 d. 616-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Pabėgėliai: kas laukia Europos? I d.

Pabėgėliai: kas laukia Europos? II d.

Pabėgėliai: kas laukia Europos? III d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>