Davimo matavimo vienetas – dešimt sfirų

Dvasinis darbas, Kabala ir kiti mokslai

Klausimas. Mokslininkas turi turėti tikslius matavimo įrankius. Kaip kabalistas gali išmatuoti savo poveikį tikrovei ir jos pasikeitimams? Tai atrodo praktiškai neįmanoma.
Atsakymas. Atvirkščiai, kai pradedame siekti aukštesniojo pasaulio, mums atsiveria, kaip nieko negalima išmatuoti mūsų realiame gyvenime! Kabalistas gauna tikslų matavimo etaloną, tarsi metrą mūsų pasaulyje, vadinamą ,,dešimčia sfirų“. Su šiuo etalonu jis matuoja viską.
Jeigu paskaitysime knygą ,,Mokymas apie dešimt sfirų“, pamatysime, kokie tikslūs visi apibūdinimai. Kalba eina apie aukštesniojo pasaulio fiziką, tiksliai apibrėžiančią Šviesos poveikio mastą ir indų reakciją, indų poveikio Aukštesniajai šviesai mastą.
Gausime tikslų žemėlapį aukštesniųjų jėgų, esančių aplink mūsų pasaulį ir veikiančių mus. Sužinosime, kaip patys galime veikti šias jėgas iš apačios į viršų, kad jų poveikis mums būtų kuo geresnis.
Kalba eina apie tikslius žingsnius, kuriuos turime padaryti aukštesniųjų jėgų atžvilgiu. Kabala naudojasi labai tiksliais Šviesos, norų, indų matavimais – tai aukščiausia žmogaus psichologija. Kabalos metodika leidžia suprasti pačias giliausias savo savybes ir užmegzti ryšį su aukštesniosiomis jėgomis bendram darbui juvelyro tikslumu.

Iš 2015 m. rugpjūčio 16 d. radijo stoties „103FM“ laidos

Daugiau šia tema skaitykite:

Mokslinis eksperimentas su Aukšteniąja jėga

Imtuvas užribio bangų diapozone

Nesidrovėkite keistis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>