Depresija – gyvenimo prasmės nebuvimo liga

Auklėjimas, vaikai, Sveikata

Klausimas. Vienas mūsų klausytojų rašo, kad jo vaikui gyventi neįdomu ir jis nori numirti.
Atsakymas. Šiandien pasaulyje jau atsiranda siekis to, kas nėra mūsų gyvenimas. Ypač vaikams. Anksčiau nebuvo tokios problemos, kaip vaikų depresija. Šiandien depresija pasireiškia nuo ankstyvos vaikystės!
Nė nekalbu apie gyvūnų depresiją. Prieš šimtą metų tokio dalyko kaip depresija nė suaugusieji neturėjo. Ji atsirado aristokratijos viršūnėse, išprovokuota nuobodulio.
Visa jėga depresija pasireiškė tik mūsų laikais. Ir šiuo negalavimu – gyvenimo prasmės stoka – skundžiasi didžiulis kiekis žmonių.
Tai irgi pažanga. Gamta tyčia sukelia mums tokių pojūčių.
Klausimas. Kiek reikia metų, kad pasiektumei tokią būseną, kai gali žiūrėti į savo kūną kaip į kažką pašalinio – tarsi į šunelį, esantį šalia.
Atsakymas. Ši būsena nepriklauso nuo laiko, nes nuo tada, kai kabalos mokslas, pradedant XXI amžiumi, pradėjo atsiskleisti mūsų pasaulyje, žmonės nuolatos vystosi viduje. Todėl dabar negalima pasakyti, kiek laiko tai užims kiekvienam. Galbūt žmogui, kuris ateis dabar, tai užims metus, o tam, kuris ateis po penkerių, dešimties metų – tik mėnesius.
Šiandien žmonės gimsta su kitokiomis dvasinių jėgų atsargomis. Jie per mėnesius supranta tai, kam mes skyrėme ištisus metus.

Iš 2015 m. rugsėjo 20 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip įveikti depresiją?

Gyvenimas turi tęsinį!

Vaistas nuo depresijos – ryšys su kitais žmonėmis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>