Gamtos ir egoizmo kaprizai

Krizė, globalizacija

Kabala siūlo ypatingą naują metodiką, kuri leidžia žmogui pačiam taisyti save, o ne savo aplinką. Bandydami savo pastangomis ištaisyti supančią aplinką, mes galutinai ją sunaikinsime.
Tik ištaisydami save, ištaisysime visą pasaulį. Juk tik tada žmogus baigs naikinti supančią aplinką ir galvos apie tai, kaip atkurti ją iki buvusio lygio.
Mes jau sunaikinome gamtą tiek, kad neaišku, kas bus toliau. Vasarą mūsų laukia 50 ir daugiau laipsnių karštis, vėtros, žemės drebėjimai, vandenyno lygio kilimas keliais centimetrais, nuo kurio daugelis šalia jo įsikūrusių miestų pasaulyje atsidurs po vandeniu.
Oro sąlygos bus tokios nenuspėjamos, kad lėktuvai negalės skristi, vandenynai taip šėls, kad nebus galima tęsti laivybos. Savo poelgiais sukėlėme tokius gamtos reiškinius, prieš kuriuos esame bejėgiai, negalėsime išgyventi tokiomis sąlygomis.
Neturime kitos išeities, kaip tik užsiimti šios ligos gydymu iš pagrindų, kitaip tariant, ištaisyti žmogaus prigimtį. Šis išsitaisymas darys įtaką viskam tiesiogiai ir netiesiogiai.
Esame vienoje integralioje sistemoje, todėl ištaisydami žmogų tiesiogiai teigiamai veikiame klimatą ir visas gamtos sistemas. Be to, kai žmogus bus ištaisytas, jis jau nekenks gamtai, ji palaipsniui galės sugrįžti į savo pusiausvyros būseną.
Aš tikiuosi, kad 2016 metai bus persilaužimo metai, kai žmogus suvoks savo veiksmus ir būseną, į kurią tie veiksmai jį įstūmė. Mes suprasime priežastį, dėl kurios atsidūrėme tokioje situacijoje, suprasime, kaip pašalinti mūsų elgesio pasekmes ir jų priežastis.
Tikėkimės, kad žmonija apsigalvos ir pradės taisyti save anksčiau nei įsitrauks į naują pasaulinį karą. Tada, pagaliau, pirmą kartą per visą paskutiniosios kartos laikotarpį pamatysime teigiamų pokyčių.

Iš 2015 m. gruodžio 22 d. 663-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

2015-ieji  – blogio įsisąmoninimo metai

Gamtos kataklizmai ir žmogaus vaidmuo

Žmogus ir gamta: ryškėja santykiai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>