Nori pakeisti pasaulį – pakeisk save

Dvasinis darbas

Klausimas. Kaip negatyvius žemiško gyvenimo įvykius išnaudoti dvasiniam vystymuisi?
Atsakymas. Jus turite suvokti mūsų pasaulį kaip vieną visumą. Nėra nieko, kas prasprūstų pro aukštesnįjį valdymą.
Mes tiriame vieningą gamtos jėgą, kaip ji valdo žmogų ir žmoniją. Tad jeigu kils kokių nors problemų, turime jas susieti su ta pačia vieninga gamtos jėga, suprasdami, kad jei kažkur jaučiamės blogai, tai tik todėl, kad patys kalti, nes neatitinkame tų reikalavimų, kuriuos mums kelia gamta.
Kabalos mokslas moko mus, kaip turime tai atlikti, kaip pateikti save, kaip susivienyti, kad dėl mūsų gerų ryšių įstengtume atitinkamai į save nukreipti gamtą.
Todėl visus neigiamus poveikius iš supančios aplinkos – visuomenės, ekologijos, klimato sąlygų, politinio ir ekonominio gyvenimo ir viso kito, kas vyksta su žmogumi, – galime patys neutralizuoti tarpusavyje.
Viskas priklauso nuo mūsų gerų santykių, per kuriuos galima suminkštinti visas problemas. Ir niekaip kitaip. To mus moko kabala, tai jaučiame ir bendraudami su kitais žmonėmis.
Kabalos mokslas sako: jei nori pakeisti pasaulį – pakeisk save, savo požiūrį į kitus. Todėl mes organizuojame grupes ir mokomės, kaip pritraukti sau teigiamą gamtos jėgą, kad ji mus pakeistų.
Kiek ji mus keis į gerąją pusę, tiek keisis pasaulis. Toks tarpusavio ryšys tarp mūsų ir valdymo sistemos.

Iš 2017 m. gegužės 21 d. vaizdo konferencijos su Pasaulinės akademijos (MAK) kursų studentais

Daugiau šia tema skaitykite:

Aukštesniosios jėgos, arba, kaip pakeisti likimą

Keisdamiesi patys, mes keičiame pasaulį

Neiškreiptas egoizmo pasaulio vaizdas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>