Pasaulio valdymo dėsnis, IV d.

Krizė, globalizacija, Kūrėjas

каббалист Михаэль ЛайтманEuropos kongresas „Ateitis prasideda čia“. Pirmoji pamoka.
Kūrėjas – tai ne koks nors pavidalas, o bendra gamtos jėga. Žmogus yra be galo toli nuo Kūrėjo, t. y. nuo gamtos, nes jis neįtrauktas į ją integraliai, pažeidžia jos įstatymus, ir tai yra visų jo kentėjimų, klaidų ir nusikaltimų šaltinis. To priežastis – visiškas aukštesniojo valdymo nesupratimas.
Mes nesuprantame gamtos programos, laikome save pasaulio šeimininkais, galinčiais jame daryti, ką tik norime, vietoj to, kad jaustumės neatsiejama gamtos dalimi. Mus valdo egoizmas, kuris kiekvieną dieną tampa vis labiau priešingas visuotiniam gamtos įstatymui.
Akivaizdu, kad panaikinę šią priežastį, t. y. pažinę aukštesniojo valdymo įstatymus, mes atsikratysime visų bėdų ir susiliesime su Kūrėju, nes ištaisysime savo nesuderinamumą su gamta ir visu vystymosi procesu.
Priešingai, iš visų jėgų norėsime judėti į priekį kartu su gamta ir būti joje. Suprasime, kad laikydamiesi gamtos dėsnių jaučiamės gerai ir nedarome sau žalos.
Svarbiausia suprasti, ko iš mūsų nori Kūrėjas, gamta. Ji nori, kad patys suprastume jos dėsnius ir norėtume juose dalyvauti, integraliai, gražia, gera forma, nepaisydami mūsų egoizmo prieštaravimų. Kuo labiau suartėsime su gamta, kaip jos sudedamoji dalis, studijuodami ir vykdydami jos įstatymus, tuo labiau augs ir prieštaraus mūsų egoizmas.
Kildami virš šio prieštaravimo ir studijuodami gamtos dalių sąsajas, mes ją pažinsime, t. y. pažinsime Kūrėją, įgysime išminties ir tada iš tiesų paimsime valdymą į savo rankas, koks ir yra mūsų vystymosi tikslas.

Iš 2017 m. rugpjūčio 25 d. kongreso Vokietijoje pirmosios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulio valdymo dėsnis, I d.

Pasaulio valdymo dėsnis, II d.

Pasaulio valdymo dėsnis, III d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>