Kaip dirbti su žmogaus prigimtimi

Dvasinis darbas, Egoizmo vystymasis

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jei aš paskiriu savo gyvenimą mano artimųjų gerovei, mano draugams, mano miestui, mano tautai – kodėl jūs mane vadinate egoistu?
Atsakymas. Žmogaus prigimtis – egoizmas. Todėl viskas, ką jūs darote dėl savo prigimties, yra ego. Visi mes esame absoliutūs egoistai. Nepaisant to, neturime naikinti savo egoizmo. Pakanka jį subalansuoti su priešinga savybe ir tarp jų atskleisti Aukštesniąją jėgą. Tada pasieksime visiškai naują būseną, amžinybę, tobulumą ir pradėsime jausti kitą išmatavimą.
Klausimas. Kokiu būdu galime pajausti Aukštesniosios šviesos veikimą?
Atsakymas. Atskleisdami savybę – gebėjimą suprasti kitą, pajausti draugo norą.
Klausimas. Kaip teisingai balansuoti tarp šio pasaulio gyvūninio malonumo ir Kūrėjo atskleidimo?
Atsakymas. Padarykite taip, kad materialūs malonumai netrukdytų jūsų dvasiniams siekiams. Nereikia nieko atsisakyti, tik vartoti saikingai. Duokite kūnui tai, ko jam reikia, o visa kita skirkite sielai.
#228135

Iš 2018 m. vasario 4 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Viską nukreipti aukštyn!

Pakeisti žmogaus prigimtį

Kai aš jau nebebūsiu „aš“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>