Pagauti bangą su Kūrėju

Dvasinis darbas, Ketinimas, malda

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Sakėte, kad kreiptis į Kūrėją galima tik iš panašumo Jam – per dešimtuką. Ką tai reiškia?
Atsakymas. Turite pasiekti tą patį dažnį. Kai reguliuojate savo dvasinio priėmėjo-perdavėjo dažnį, turite pagauti bangą su Kūrėju.
Iš Jo jums ateis davimo ir meilės savybė, todėl ir iš jūsų Jam turi eiti analogiška savybė. Kitaip Jis jūsų neišgirs, nes Kūrėjas – tai sistema, kuri rezonuoja, priima tik į ją panašius signalus.
Klausimas. Išeitų, kad kreiptis į Kūrėją galima ir iš džiaugsmo?
Atsakymas. Ne iš džiaugsmo, o tik iš panašumo. Džiaugsmas – ne panašumo rodiklis. Jis atsiranda iš jo kaip pasekmė. Juk iš principo, džiaugtis gali kas tik nori.
Kitaip tariant, pirmiausia turime kreiptis į Kūrėją per modemą, per tam tikrą jungiantį prietaisą, kuris pritaikytų mūsų savybes Kūrėjo savybėms. Šio modemo vaidmenį atlieka grupė, dešimtukas.
#242307

Iš 2019 m. vasario 6 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kreiptis į Kūrėją per grupę

Į ką Kūrėjas kreipia dėmesį?

Teišgirsta tave Kūrėjas!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>