Sieloms susilietus pajausti Kūrėją

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Trokštu suvokti kabalos mokslą, tačiau visiškai nenoriu jungtis su žmonėmis, kurie gyvena tik pagal materialias vertybes. Vos pagalvojęs apie darbą jaučiu visišką tokios veiklos beprasmybę ir priešinuosi. Kaip sukurti kairią liniją?
Atsakymas. O kam jums jungtis su žmonėmis, kurie visiškai nesiekia atskleisti aukštesniojo pasaulio? Būkite susijęs su jais kiek to reikia įprastiems santykiams darbe ir šeimoje. Tarkime, jūsų antroji pusė nenori užsiimti kabala. Nesvarbu, palaikykite su juo/ja įprastinius, kasdienius santykius.
O dvasinis darbas – tik su draugais grupėje. Tik su jais galite susijungti „siela sielon“. Todėl nesistenkite įprastinėje pasaulietinėje visuomenėje rasti partnerių dvasiniam keliui, ir nesijaudinkite, kad jų ten nėra.
Turite rasti grupę, ir jūsų sieloms susilietus, kontaktuojant pajausti Kūrėją. Tai nuostabi, nežemiška savybė.
#242211

Iš 2018 m. lapkričio 25 d. pamokos rusų k.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>