Kaip elgtis su blogomis mintimis?

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Pastaruoju metu į galvą ateina negeros mintys, apie ką anksčiau ir nebūtum pagalvojęs. Kaip su jomis elgtis, kaip dirbti?
Atsakymas. Visa tai jūsų egoizmas, kuris visuomet buvo jumyse ir tik dabar ima atsiskleisti. O jūs turite po truputį su juo kovoti. Tačiau geriausia – virš jo kreiptis į Kūrėją. Čia viskas gana paprasta. Labai gerai, kad jumyse ima busti negeros mintys.
Asmeniškai dėl to labai džiaugiuosi. Kai manyje kyla blogos mintys, aš ir jomis be galo džiaugiuosi. Juk jeigu tos mintys atsiskleidė, vadinasi, jos manyje buvo ir anksčiau. O dabar atsiskleidžia, kad išeitų. Jos jaučiasi kaip liga, kuri prieš pasitraukdama turi stipriai pasireikšti. Kaip sakoma, užtrenkti duris pavymui.
Tad džiaukitės tuo, kas su jumis vyksta.
#248755

Iš 2019 m. kovo 24 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Minties jėga ir problemų sprendimas

Pakilti virš savo prigimties

Kodėl teigiamos mintys gesina neigiamas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>