Ar galima sukurti harmoniją tarp vyro ir moters?

Vyras ir moteris

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ar galima sukurti tam tikrą harmoniją tarp vyro ir moters, jeigu jis studijuoja kabalą, o ji ne, ir jie turi skirtingus interesus, tikslus?
Atsakymas. Grynai kasdieniniame, buitiniame lygyje, jeigu jiems svarbi šeima ir vaikai, žinoma, galima. Bet dėl to kiekvienas turės kažko atsisakyti.
Problema ta, kad vyrui, studijuojančiam kabalą, gerokai sunkiau nusileisti ir skirti dėmesio žmonai ir vaikams. Juk kabala užima labai daug laiko, o svarbiausia – mintis, jausmus, širdį.
Bet visa tai – pereinamuoju laikotarpiu. Manau, kad tai labai greitai pereis į įprastą pasiskirstymą visoje žmonijoje, ir žmonės pradės suprasti savo prigimtį.
Vis tiek dabar šeima turi tiek neapibrėžtą formą, kad nėra nieko baisaus, jeigu vyras studijuoja kabalą, eina į kokius nors ratelius, žiūri naktimis pamokas. Ar kitose šeimose kažkas kitaip? Šiandien kiekviena šeima savaip suluošinta.
#247537

Iš 2019 m. kovo 3 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Vyriškojo ir moteriškojo prado vienijimosi paslaptis

Tarp pliuso ir minuso

Kiekvienam – sava raida

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>