Galutinis rūšiavimas

Izraelis ir pasaulio tautos, Senovės Babilonas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Pagal savo genetiką šiuolaikiniai žydai, kadaise išėję iš Babilono, ir Irane bei Irake gyvenantys žmonės yra genetiškai identiški. Kodėl?
Atsakymas. Mat jie visi išėjo iš Senojo Babilono. Tai žmonės, kurie tam tikru istoriniu etapu priėmė vienybės, vieno Dievo idėją ir todėl tokie liko.
Negalvoju, kad apskritai reikia tuo užsiimti, nes rūšiuoti žmonės – visiškai nevertas užsiėmimas. Juk nūnai artėjame prie galutinio rūšiavimo metodo, kai kiekvienas žmogus apibūdins save pagal savo siekį atskleisti Kūrėją susivienijus su kitais. Apie tai rašoma kabalistiniuose šaltiniuose.
Jei esi pasirengęs vienytis su kitais, kad pasiektum Kūrėją, tai vadiniesi „jėhudi“ (judėjas), nuo žodžio „ichud“ (vienybė).
#256426

Iš 2019 m. sausio 28 d. TV laidos „Kabalos pagrindai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas turi Kūrėjo siekimo tašką?

Abraomo atradimas

Israel misija kūrinijoje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>