Ar išgelbės moterys pasaulį?

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Žinant, koks didžiulis yra vyriškas egoizmas ir kaip jis sustingo evoliucijos procese, ar išgelbės pasaulį moterys?
Atsakymas. Taip, moterys išgelbės pasaulį. Jei jos panorės, vyrai paklus visur ir visada.
Lankydamas įvairias pasaulio šalis, ypatingas bendruomenes, tautas, aš visada domiuosi, kas yra svarbiausias jų šeimose. Kas valdo: vyriškas ar moteriškas balsas?
Vyras atsako: „žinoma, aš!“, bet pakanka žmonai pažvelgti, ir tampa aišku, kas lemia kryptį. Ir taip visur, visose kultūrose. Tai išplaukia iš dvasinės šaknies.
Moterys turi suteikti vyrams teisingą gyvenimo kryptį. Juk jie norėtų lakstyti, kur pakliuvo, o moterys, kaip motinos, turi juos švelniai kreipti pas Kūrėją. Vyrams tai būtina.
Jei ne moterys, vyrai padarytų iš šio pasaulio visišką smėlio dėžę: daugybę turistinių maršrutų, lenktynių, futbolo areną – viską, kas patinka, išskyrus normalų gyvenimą, leidžiantį teisingai vystytis. Tai iš tikrųjų yra taip. Todėl moteriškoji dalis labai svarbi, ypač kabaloje.
Mes matome, kiek per paskutiniuosius 100 metų moteris išsiveržė pirmyn, tapo savarankiška, stipri, įėjo į valdžios organus ir t. t. Ir visa tai būtent dėl to, kad mes judame išsitaisymo keliu, kuriame moteriškoji jėga, jos savybės, jos ištikimybė reikalingos siekiant aukštesniojo tikslo.
Taigi, vyrai, klausykite moterų. Kiekvienoje grupėje bandykite, kiek įmanoma, pakelti moteriškąją jėgą. Moteris reikia skatinti, bandyti išnaudoti jų pastovumą, kad grupė būtų stabilesnė.
#247685

Iš 2019 m. kovo 3 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Ar galima sukurti harmoniją tarp vyro ir moters?

Vyriškojo ir moteriškojo prado vienijimosi paslaptis

Tarp pliuso ir minuso

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>