Kaip padėti žmogui, kurio taškas širdyje atsiskleidė?

Dvasinis darbas, Platinimas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Ką geriausia daryti, jeigu staiga aplink save pastebiu žmonių, kurių taškas širdyje aiškiai pabudo?
Atsakymas. Jeigu jumyse pabudo taškas širdyje, vadinasi jus traukia suvokti valdymo sistemą. Privalote atskleisti, kas yra likimas, kodėl egzistuojate, kaip pasiekti pasaulį valdančią sistemą. Jums reikia užsiimti savo dvasine raida.
O jeigu sutinkate žmonių, kuriuos taip pat traukia dvasingumas, pakvieskite į įvadinę paskaitą ar į mūsų vebinarą. Turite jiems padėti. Tai dar labiau jus pritrauks prie kabalos, juk jie per jus gaus dvasinę energiją.
Net jeigu daugiau jų neišvysite, tačiau atkursite jų kontaktą su aukštesniuoju šaltiniu, vadinasi jų ryšys su juo eis per jus, ir taip jų dėka eisite pirmyn. Tad verta tai daryti.
#260894

Iš 2020 m. vasario 2 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Bendras dvasinis laukas

Kiekvienam savas laikas

Sujungti taškus širdyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>