Kaip materiali grupė gali veikti dvasinį pasaulį?

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kaip visiškai materiali, fizinė grupė gali paveikti dvasinį pasaulį, mano ketinimą ir Šviesą?
Atsakymas. Grupė – tai ne fizinė ir ne materiali substancija. Grupė – tai ryšiai tarp žmonių, ir jie patys savaime jau yra dvasiniai, jeigu grįsti davimo savybe.
Jei žmonės siekia davimo savybės, bendros vienybės, taip, kad tarp jų atsiskleistų Kūrėjas, tai šitai nėra materialu. Mes susiburiame draugėn, kad atliktume dvasinius veiksmus, kad prilygtume Kūrėjui, davimo savybei ir tuomet tarpusavyje pajausime Kūrėjo savybę, atskleisime Jį. Todėl mūsų siekiai ir ryšiai nėra materialūs.
Iš esmės, idėja labai paprasta. Juolab, kad jau suprantame, kaip tai turėtų būti ir kaip tai realizuoti. Tikiuosi, kad to pasieksime.
#262216

Iš 2020 m. vasario 16 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip žvelgti į grupę?

Kodėl davimo savybę galima įgyti tik grupėje?

Grupė – Kūrėjo tyrimo laboratorija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>