Koronavirusas keičia tikrovę VI d.

Koronavirusas, Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKą žmogus turėtų žinoti naujajame pasaulyje?
Klausimas. Ką žmogus turėtų žinoti naujame pasaulyje, kuriame netikėtai atsiradome?
Atsakymas. Yra tik vienas geras veiksmas – suartėjimas su visais ir tik vienas blogas veiksmas – atstūmimas, atsiribojimas vienam nuo kito.
Klausimas. Jei žinosiu egzistavimo tikslą ir galėsiu sau paaiškinti koronaviruso priežastis, ar tai padės?
Atsakymas. Viskas labai paprasta. Juk koronavirusas ar kitos problemos, kurios atsiras tarp mūsų, – tai mūsų netinkamų ryšių pasekmė. Todėl nėra ko gudrauti ir mokytis ko nors ypatingo. Pakanka principinio mūsų blogų tarpusavio santykių suvokimo.
Klausimas. Tarkime, žmogus paklausė mūsų laidą, ir ką jis turėtų pasakyti: „Štai, dabar imu gerai elgtis su visais“?
Atsakymas. Tai jam nepadės, nes jis negali pakeisti savo prigimties. Prigimtį gali pakeisti tik tuo, kad būsi veikiamas geros įtakos. Tam jis turi nuolat klausytis mūsų kanalo, kad pastoviai maitintų tuo smegenis ir jausmus.
Klausimas. Norite pasakyti, kad turime mokytis teisingų santykių?
Atsakymas. Žinoma.
Klausimas. Ar gali būti, kad negrįšime į buvusį pasaulį, kuriame gyvenome, ir šis virusas nesibaigs?
Atsakymas. Natūralu.
Klausimas. Bet yra nuomonė, kad po kelių savaičių taps šilčiau, ir viskas bus gerai. Ar to pakanka? Žmonija išgyveno daugybę tokių nelaimių.
Atsakymas. Bet bus kitaip. Gamta mūsų jau nepaliks. Tai vyks lyg iš niekur, kaip šis virusas. Kas būtų pagalvojęs, kad jis atsiras, bet staiga tai nutiko! Pavyzdžiui, kai pradėjome kabalistinį 2020 m. kongresą vasario mėn., praktiškai nieko nebuvo, o kai užbaigėme po savaitės – jau pasklido panika visoje šalyje ir pasaulyje.
#262141

Daugiau šia tema skaitykite:

Koronavirusas keičia tikrovę I d.

Mintys apie koronavirusą II d.

Koronavirusas keičia tikrovę III d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>