Ant naujos visuomenės slenksčio

Ateities visuomenė, Egoizmo vystymasis

каббалист Михаэль ЛайтманEsame ant visiškai naujos visuomenės, apie kurią rašė kabalistai, slenksčio.
Šiandien esame liudininkai to, kad gamta sukilo. Ji nebenori turėti nieko bendra su piktu žmogumi. Ji turi atvesti žmogų prie pusiausvyros su savimi, o šis priešinasi, ir atitinkamai pagal tai gamta turi taisyti jį neigiamu atvirkštiniu ryšiu. Būtent šitai jaučiame savo kailiu.
Visi virusai sukurti tam, kad grąžintų mus į tam tikrą pusiausvyros būseną. Jeigu tai suprasime, tuomet labai lengvai pakoreguosime save ir sistemą, kurioje kartu egzistuojame Žemėje. Taip gausime visiškai kitokią žmoniją. Tikiuosi, kad tai surasime per trumpiausią įmanomą laiką – gal net po metų pusantrų. Greičiau tai turbūt neįvyks.
Jei panorėsime ir visais įmanomais būdais aiškinsime, kaip turėtų elgtis žmonija, kokia yra teisinga reakcija į koronavirusą, tuomet tai galima atlikti per tokį laiką. Bet vis tiek tai nutiks ne anksčiau nei koronavirusas aplėks visą Žemės rutulį, ir visi įsitikins, kiek jis mus valdo.
Žmonės supras, kad būtent mes jį sukėlėme dėl savo netinkamų santykių, blogo požiūrio į gamtą ir žmogų, ir pradės domėtis, kaip tai ištaisyti. Tik tada koronavirusas išnyks. Turime pereiti visus blogio įsisąmoninimo, jo ištaisymo ir gėrio pasireiškimo etapus.
Labai tikiuosi, kad jau greitai šitai išvysime.
#263676

Iš 2020 m. kovo 15 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kada pasibaigs koronavirusas?

Jau nebebūsime kaip buvę

Koronavirusas: kiaurai visas galaktikas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>