Kur mus veda koronavirusas?

Dvasinis darbas, Koronavirusas, Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKur mus veda jėga, šiuo metu veikianti visą pasaulį, visus mus kartu? Anksčiau Aukštesnioji jėga visada veikė pasirinktinai, skirtingai veikdama kiekvieną tautą, kiekvieną grupę, kiekvieną žmogų.
Tačiau dabar matome, kad ji veikia visus vienodai, neleisdama niekam pabėgti, ir tvirta ranka veda mus prie ypatingų santykių , ypatingų tarpusavio ryšių.
Labai tikiuosi, kad koronavirusas privers mus atsisakyti savo egoizmo ir pasaulis sugebės virš jo pakilti. Pasaulis kol kas nesupranta ir nejaučia tokių pokyčių, perėjimo nuo egoistinės sistemos prie altruistinės poreikio.
Aukščiausia jėga, Kūrėjas, per koronavirusą taiso pasaulį. Pats virusas neturi proto, jausmų ar veiksmų laisvės. Bet Aukštesnioji jėga vienu mostu ima vartyti visą tikrovę, visą žmoniją, traktuodama visus kaip vieną sistemą, vieną kūną. Tai didis veiksmas, ir mes gyvename nuostabiu laikotarpiu.
Jei iki galo atskleisime šį procesą ir pamatysime, kaip jis veda iš mūsų dabartinės būsenos iki galutinio tikslo, tai suvoksime, kad jis sukurtas mus suvienyti ir sukurti iš mūsų vieną sistemą, vieną žmoniją, vieną žmogų su viena širdimi, leisdamas mums atskleisti Kūrėją ir aukštesnįjį pasaulį tarp mūsų.
Jei mūsų tarpusavio santykiai egoistiški, tai vadinama gyvenimu šiame pasaulyje. Ir kai pereisime nuo jų prie sistemos, grįstos meile, vienybe, empatija, tai bus dvasinė, aukščiausia sistema, ateities pasaulis.
Kiekvienas nustos jausti save kaip atskirą nuo kitų, nustos jausti gyvenimą tarp gimimo ir mirties. Kadangi visi būsime sujungti vienas su kitu neribotai, tai šiame ryšyje beregint pajausime amžiną dvasinį gyvenimą.
Ši būsena pamažu pradeda realizuotis. Mes artėjame prie tokios tikrovės, tereikia didesnio jautrumo jau egzistuojančiai būsenai. Tik nuo mūsų priklauso, kiek panorėsime tai atskleisti savo vienybės jėga.
Net egoistiniame pasaulyje yra žmonių, kurie supranta tai stipriau nei kiti. Dabar mums reikia pasistengti suvokti savo naują būseną, kuri pakeis ankstesniąją, ji vadinama ateities pasauliu. Gamta mus mato kaip vieną žmogų, apimdama mus visus, o mes lygiai taip pat turime žvelgti į ją.
Pagaliau priėjome prie tokių pokyčių žmonių visuomenėje, kai galime pasakyti, kad priklausome paskutiniajai kartai, Mesijo kartai. Mesijas yra jėga, ištraukianti mus iš egoizmo į vienybę, iš nutrūkusio ryšio su Kūrėju į ryšį su Juo, iš atotrūkio nuo amžinojo gyvenimo į amžinąjį gyvenimą.
Tai ne fantazija, o tikrovė, kuri netrukus bus visiškai atskleista. Programa jau parengta iš anksto ir pradėjo veikti, tačiau jos įgyvendinimo greitis priklauso nuo mūsų.
Jei mūsų grupė judės į priekį, eidama priešakyje, tada galėsime paspartinti vystymąsi ir greitai atvesti visą žmoniją į naujo pasaulio atskleidimą. Žmonija kasdien vis labiau pasirengusi priimti šią žinią.
#262582

Iš 2020 m. balandžio 3 d. rytinės pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Virusas nuveda mus nuo bėgimo takelio

Pergalė prieš žmoniją

Viruso trajektorija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>