Koronavirusas keičia tikrovę IX d.

Izraelis ir pasaulio tautos, Koronavirusas, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKoronavirusas ir antisemitizmas
Klausimas: Dar visai neseniai tyrinėjote antisemitizmo problemas, rašėte straipsnius ir knygas šia tema. Bet staiga atsirado virusas ir dabar jums labiau rūpi paaiškinti, iš kur kyla šie smūgiai.
Atsakymas: Ne, aš ne itin aktyviai užsiimu virusu. Aš suprantu, kam jis skirtas. Tai pakankamai paprastas uždavinys. Jis nėra sprendžiamas kaip antisemitizmas, kur viską reikia aiškinti ideologiniu lygiu.
Klausimas: Ar yra koks nors ryšys tarp to, kas dabar vyksta, ir antisemitizmo?
Atsakymas: Greitai bus, kai ilgai netrukus pradės kaltinti žydus, kad jie specialiai paleido šį virusą per Kiniją, Iraną, kitaip tariant, per savo priešininkus.
Komentaras: Irano žiniasklaidoje tai jau yra.
Atsakymas: Irane – tai suprantama. O greitu laiku bus visur, ir žmonės pradės kalbėti. Bus galima labai daug ką atlikti. Štai tada aš vėl pradėsiu aiškinti antisemitizmo priežastis.
Kol kas labai sunku paaiškinti žmonėms, koks ryšys tarp viruso ir žydų, tarp jų istorinio vaidmens ir tautos egoistinio vienijimosi.
#262370

Iš 2020 m. kovo 12 d. TV programos „Koronavirusas keičia tikrovę“

Daugiau šia tema skaitykite:

Koronavirusas keičia tikrovę VI d.

Koronavirusas keičia tikrovę VII d.

Koronavirusas keičia tikrovę VIII d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>