Dvasinis įgijimas

Dešimtukas, Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kaip praktiškai kilti dvasinėmis pakopomis? Kas yra dvasinis įgijimas? Mokomės, kad kabala – tai praktinis darbas dešimtuke. Bet kur tas pojūtis?
Atsakymas: Dešimtuke. Mėgindami susijungti viename taške dešimtuke, patenkate į būseną, kuri vadinama dvasine. Nes iš dešimties skirtingų savybių, pastangų susivienyti į vieną tašką, visos šios savybės, susijungdamos draugėn, sukuria tai, ką vadiname „Kūrėju“.
Vos tik to pasieksite ir pajausite, kad turite ryšį su aukštesniąja jėga iškart pajausite, kaip atitolstate nuo centrinio taško rate, vieni nuo kitų. Jumyse kils abipusis nepasitikėjimas, neapykanta, atstūmimas, vienas kito nesupratimas. Savaime suprantama, kad tada pradings ir jūsų Kūrėjas.
Ir vėl turite susiburti draugėn, mėginti susivienyti. Bet tai bus kitame lygmenyje. Ir vėl pasieksite vienybės tašką ir jame pajausite Kūrėją, Jo labiau vidines savybes. Tai jau bus antroji suvokimo pakopa ir t. t.
#259971

Iš 2020 m. sausio 12 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Du dvasinio darbo aukštai

Žingsnis dešinėn, žingsnis kairėn = žingsnis pirmyn

Praėjimas į kitą matavimą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>