Ant žmonijos atsinaujinimo slenksčio

Krizė, globalizacija, Kūnas ir siela, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Tyrimai parodė, kad iki 60 proc. žmonijos genomo yra modifikuota virusų. Kitaip tariant, koronavirusas, iš esmės, perneša struktūras, kurios yra labai artimos mūsų ląstelės baltymams.
Yra hipotezė, kad gamta per koronavirusą atlieka visuotinę žmonijos rekonstrukciją. Jeigu taip, tai kuo mes, žmonija, turime virsti?
Atsakymas: Nežinau. Manęs tai nedomina. Remiantis tuo, ką sako kabala, esame paskutinioji karta, t. y. artėjame prie būsenos, kai būsime priversti pakilti aukščiau egoizmo ir pasiekti aukštesnes savybes, lygmenis, gamtos sluoksnius – ten, kur esame ne kūne.
Ten nėra negyvosios, augalinės ir gyvūninės materijos, nieko nėra, išskyrus mūsų sąmonę. Visi ankstesnieji materijos sluoksniai išnyks iš mūsų pojūčių ir liausis egzistavę. Ateisime į pasaulį, kuriame yra tik sąmonė.
Klausimas: Bet tai žmonijos perdarymas? Kitaip tariant, žmogus bus naujas?
Atsakymas: Taip. Nauja žmonija. Ši būsena, kurią dabar patiriame, vadinama „paskutinioji karta“. Ji tęsis dar kurį laiką, kol gamtos smūgiai ir mūsų teisingas tarpusavio ryšys su ja pakels mus į lygmenį, kuriame egzistuosime tik savo sąmonėje.
Klausimas: Tada nebus kūnų, o bus visų mūsų norų ir minčių visuma?
Atsakymas: Taip. Nebus materialių kūnų, savybių, jėgų pojūčio. Bus tik sąmonė. Bendra visiems ir kiekvienam savo. Kaip yra pasakyta Toroje: dieviška dvasia tvyro ore, ir materijos dar nėra.
Komentaras: Įdomu. Tai panašu į virusus. Skaičiau, kad jie taip pat gyvena kolonijomis, turi bendrą sąmonę, vienas kitą supranta. Kitaip tariant, galime tapti modifikuotu virusu?
Atsakymas: Galime tapti atskiromis sielomis, kurios sąveikauja tarpusavyje, sudarydamos vieną bendrą tobulą sistemą, kuri vadinama „Adomu“.
#264054

Iš 2020 m. kovo 26 d. TV programos „Koronavirusas keičia tikrovę“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ar koronavirusas paliks pėdsaką mumyse?

Ką daryti, kai baigsis karantinas?

Būkite sveiki!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>