Kad išgyventum šiame pasaulyje

Krizė, globalizacija, Platinimas, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kaip paaiškinti žmonėms, kad jiems reikia pasikeisti, norint išgyventi ir nepasimesti šiame pasaulyje?
Atsakymas: Yra tik vienas būdas – tapti panašiems su gamta, t.y. kuo labiau integraliai teisingais, tarpusavyje susijusiais su visais žmonėmis ar bent jau mažoje grupėje.
Kabala siūlo susiskirstyti į grupes po dešimt, kai studijuodami tinkamus tarpusavio santykius, pamažu juos formuojame, ir mūsų dešimtukas tampa visuomenę sudarančiu vienetu. Iš tokių vienetų ir bus sudaryta ištaisyta žmonija.
Pamažu turėsime tai atlikti arba geranoriškai, patys skleisdami integralios, lygios vienybės idėją, arba veikiami virusų. Kitaip, neturėsime jokios galimybės išgyventi.
Ir tai mūsų dienų užduotis. Kitaip, be koronaviruso, savo kelyje išvysime dar keletą virusų, kurie padės mums perkurti visuomenę.
#265521

Iš 2020 m. balandžio 12 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pergalė prieš žmoniją

Ties raudona linija

Visuotinė pandemija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>