Virusas ir toliau dirbs su mumis

Krizė, globalizacija, Sveikata

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Jei analizuosime žmonijos norų raidą, tai pastebėsime, kad praėjusio amžiaus viduryje beveik nutrūko moksliniai atradimai, pastaruoju metu nieko nauja neišrandame. Nuo XX a. vidurio iki 2008 m. krizės vėl ėmė vystytis turtų troškimas. Ciklas pasikartojo. Ar tai reiškia, kad kitas norų vystymosi etapas bus nukreiptas ne į turtus, o į valdžią? Ir po to vėl į žinias? Ar tai nėra cikliškas procesas?
Atsakymas: Manau, kad pradėsime vystytis kitame ciklo lygmenyje, siekdami suvokti, kas mus varo į priekį. Norėsime suvokti bendrą universalųjį gamtos dėsnį, kuris verčia mus aprėpti visą gamtą tokiu pavidalu, kokiu galime ją jausti šiandien, ir tokiu, kokiu ji iš tikrųjų egzistuoja – paslėptu nuo mūsų.
Manau, kad gamtos veiksmai mūsų atžvilgiu, tokie kaip koronavirusas ir kitos problemos, kurias ji dar kels mums – bus globalios: sausra, uraganai, skėrių antplūdžiai ir kt. Jie kils visoje Žemėje, tad žmonijai nerūpės valdžia ar dar kas. Bus svarbu išgyventi!
#267182

Iš 2020 m. balandžio 23 d. TV programos „Epocha po koronaviruso“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>