Egoizmo augimas lemia evoliuciją

Egoizmo vystymasis

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas: Kokia yra priežastis, dėl kurios žmonės prarado ryšį vieni su kitais, bijo kurti šeimas, neranda partnerio?
Atsakymas: Egoizmas. Nėra jokios kitos jėgos, kuri neutralizuotų visus mūsų tariamai gerus ketinimus ir impulsus. Tik mūsų ego verčia mus norėti daugiau nei kiti, nepaisant kitų, prieš kitus. Mes nieko negalime padaryti. Kovoti su juo beprasmiška.
Norint subalansuoti ego, reikia žinoti, kaip gauti aukštesniąją jėgą. Tai yra aukščiau egoizmo kylanti metodika, leidžianti egoizmą panaudoti savo ir kitų labui, kad pasiektume Kūrėjo lygmenį.
Visa mūsų evoliucija yra egoizmo augimas mumyse. Tūkstančius metų kiekvieną dieną žmonijos egoizmas vis didėja.
Kabalos mokslas aiškina, kaip mes galime jį teisingai panaudoti. Čia mums padeda vidinė, galingiausia aukštesnioji jėga, kuri viską kontroliuoja ir moko, kaip pamatyti, kaip vertinti, kaip su viskuo susisieti, kaip tinkamai naudoti egoistinę jėgą. Taip elgdamiesi mes iš esmės keičiame savo likimą.
Klausimas: Evoliucijoje mūsų egoizmas iš tikrųjų auga?
Atsakymas: Žinoma! Būtent egoizmo augimas lemia evoliuciją.
Klausimas: Kur tai mus nuves?
Atsakymas: Arba iki žūties, arba į teisingą egoizmo pritaikymą.
Klausimas: Kaip įsitikinti, kad tai mūsų neveda į mirtį?
Atsakymas: Viskas jau numatyta gamtos programoje. Taigi, mes vis tiek nemirsime ir niekur nedingsime. Paskutinę minutę mūsų egoizmas virs priešinga savybe. Jis pamatys, pajus – bet tai paskutinėje pakopoje – kad jei jis nepadarys tokio žingsnio, jis pats žus. Tai egoistiškai paskatins jį veikti priešingai, prieštarauti sau.
#267652

Iš 2020 m. gegužės 24 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Ką taisyti?

Kuo neutralizuoti egoizmą

Ne evoliucija, o degradacija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>