Eikime kartu su Šviesa!

Krizė, globalizacija

Klausimas: Žmogus negali nieko atskleisti, jeigu nejaučia tuštumos. Gresiantys smūgiai kaip tik ir atneš jam šią tuštumą. O ar yra kitas kelias?
Atsakymas: Aišku, kad yra. Žinome, kad apetitas kyla valgant arba žiūrint į valgančiuosius.
Kodėl? Pirma, tave veikia visuomenės nuomonė. Antra, kabala aiškina, kad noras atsiranda iš vidaus (iš rešimot, kli (indo) avijuto ) arba jis (apetitas) yra sužadinamas iš išorės (aplinka, Šviesos avijutas).
Jeigu norą gausime iš Šviesos („Grąžinanti į šaltinį Šviesa“), tai pačiu teisingiausiu keliu ateisime į tikslą.
Todėl, jeigu atskleisime pasauliui smūgių priežastį, tai, nors šie smūgiai ir yra menki, tačiau įsisąmoninant priežastį, atsiskleidžia Šviesa, atsklindanti mums iš ištaisytos būsenos. Matau šią ištaisytą būseną, matau, kokia ji puiki ir didinga palyginus su mano dabartine būsena. Tai vilioja mane eiti į priekį, į tikslą – ir manęs jau nebereikia baksnoti kančiomis!
Todėl būtina pasauliui paaiškinti kančias!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>