Dvasingumo imitatorius

Dvasinis darbas

Klausimas: Kaip galiu įsivaizduoti save labiau atiduodančiu?
Atsakymas: Tik su aplinkos pagalba. Tu neturi jokios kitos galimybės.
Iš Aukščiau mums paruošta nuostabi priemonė – ir šiame pasaulyje, ir kiekvienoje dvasinėje pakopoje, kiekvienoje būsenoje yra „tu ir aplinka“.
Todėl dar prieš užgimstant mūsų pasauliui ir mums jame, sielos sudužo, atsiskyrė ir atsirado individualūs kūnai.
Mes negalime įsivaizduoti Aukštesniosios pakopos, nes nesame į ją panašūs.
Bet toje pačioje plotmėje, kurioje dabar egzistuoju, mano pasaulyje yra „aš ir aplinka“. Iš savo ir aplinkos santykių galiu įsivaizduoti savo ir Aukštesniosios pakopos santykius.
Šis ryšio su Kūrėju modelio savyje sukūrimo principas vadinasi „Nuo meilės kūriniams prie meilės Kūrėjui“.
Įveikdamas egoizmą savyje, išaukštindamas davimo savybę labiau už gavimo savybę, tobulindamas šiuos santykius grupėje su savo draugų „taškais širdyje“, sukuriu savyje norą duoti ir priklausomai nuo šio noro dydžio Šviesa suteikia ją man – jausdamas savyje davimo savybę, pajaučiu Kūrėją.
Iš čia tampa suprantama, kodėl buvo būtina sudaužyti bendrą sielą. Jeigu nebūtų šio sudužimo į atskiras sielas, negalėčiau savo lygyje savyje sukurti noro įgyti davimo savybę, pritraukti sau taisančią Šviesą.
Kai viską tikrinu aplinkos (taškų širdyje) atžvilgiu, man aišku, koks mano santykis su Kūrėju, su aukštesniąja pakopa. Aš jos nejaučiu, bet galiu pasiruošti ją įgyti.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Gyvenimo beieškant“

„Kur prasideda laisvė“

„Kur baigiasi paslėptis?“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>