Trys linijos

Dvasinis darbas

Sunku suvokti, kaip galima jausti malonumą gaunant ir tuo pat metu teikti malonumą tam, kuris malonumą teikia man. Kaip vienu metu gali egzistuoti du reiškiniai?
Juk tai vienas kitam prieštaraujantys jausmai. Kaip šios kryptys (viena – į mane, o kita – į Jį) gali derėti tarpusavyje? Kaip aš galiu mėgautis dviejuose skirtinguose noruose vienu metu?
Mūsų pasaulyje tokių pavyzdžių nėra, kadangi jis pagrįstas vienu egoistiniu noru. O dvasingumas atsiskleidžia, kuomet prisideda dar vienas noras – noras duoti, ir abu šie norai veikia kartu.
Tačiau iš pradžių tarp jų turi įvykti susidūrimas… Noras mėgautis vis auga ir yra priešingas norui teikti malonumą.
Trečioji linija tarp jų sukuria dermę. Ir tai ne paprastas dviejų norų susijungimas ar kompromisas – reikia, kad du norai, man ir Jam, įsikūnytų kaip vienas.
Tai įmanoma tik atskleidžiant Šviesą, kuri suteikia mums gebėjimą suprasti ir tarpusavyje sujungti dvi priešybes.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kai aš jau nebebūsiu „aš“

„Aš – juodas taškas šviesos vandenyne“

„Kūrinio posūkio taškas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>