Svarbiausia – išsiaiškinti savo paskirtį

Valios laisvė, Viena siela

Klausimas: Kodėl ne visuose  prabunda taškas širdyje? Kodėl vienas jį pajunta sulaukęs 20, o kitas – 50 metų?
Atsakymas: Tai – ne mūsų reikalas, ir nereikia apie tai galvoti. Čia mes neturime jokios valios laisvės – viskas priklauso nuo visumos, nuo didžiulės sielų sistemos, kuri turi vystytis.
Tai lyg kūnas, sudarytas iš milijardų mažų ląstelių. Kiekviena ląstelė turi vystytis ir visos jos tarpusavyje susijusios.
Ištaisymo procese visos jos priklauso viena nuo kitos: pirmiausia vystosi viena, po to – kita, arba abi kartu.
Tai tokia pati sistema kaip ir vaisiaus, kuris vystosi motinos viduje, – viskas vystosi iš eilės: galva, rankos, kojos, nosis, ausys… Yra nustatyta tvarka, pagal kurią tai vyksta.
Ši sistema – labai  sudėtinga. Ir kaip galime klausti, nieko nesuprasdami net savo materialiajame gyvenime, o tuo labiau – dvasiniame, kodėl pabudau tik dabar, o ne prieš dešimt metų?
Argi tu žinai, kuriai sielų daliai priklausai ir kokia tavo paskirtis?
Tačiau, jei žmogus stengiasi suprasti, pradeda jausti, kur jis yra vedamas. Tai mūsų valios laisvė – išsiaiškinti, kas mums skirta, ir padaryti viską, kas priklauso nuo mūsų.

Daugiau šia tema skaitykite:

Tobulybė – tai lygybė

Aukščiausios lygybės principas

Laisvė ar tik laisvės iliuzija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>