Naujasis „Facebook“ veidas

Krizė, globalizacija, Platinimas

Klausimas: Jei internetas pamažu išsisemia, kokį naują pripildymą jame galima būtų pasiūlyti naujajai kartai?
Atsakymas: Internete reikia pateikti sprendimą naujajam norui, kuris bunda jauname žmoguje. Šioje didžiulėje pasaulinėje internetinėje visuomenėje bunda noras kažkokiam aukštesniam, vidiniam pripildymui. Ir jeigu žmonės negauna šito internete, praranda susidomėjimą juo. Galima įkelti dar tūkstančius klipų, filmų, naujienų – niekas nenorės jų žiūrėti, nes nejaus ten užpildymo.
Žmonėms reikia parodyti, kad šiame tinkle yra ne tik virtualus, elektroninis ryšys, persiunčiamos informacijos kiekiai, bet ir dar vienas komunikacijos lygmuo, kuris jungia virš materialių dalykų.
Čia kaip ir  kabalos pamokoje: norime atskleisti mus vienijantį vidinį tinklą, ryšį dvasiniame lygmenyje, ir pajausti jame savo buvimą, pripildymą Šviesa – kad mums atsiskleistų Kūrėjas. Tą patį reikia su visais atlikti internete – jis turi atskleisti žmonėms Kūrėją.
Kitame savo vystymosi etape, atsižvelgiant į žmogaus poreikius, internetas turi suteikti mums vidinio, mus vienijančio tinklo pagrindą. Todėl turime persikelti gyventi į internetą,  prasiskverbti į šią erdvę.
Žmogus ir dabar nori susijungti su kitais, bet tik savo sąlygomis.Todėl jis prisijungia prie Twitter ir Facebook − jis trokšta ryšio! Tik jam norisi slėptis už įvaizdžio, kurį pats susikūrė, už ypatingo internetinio žargono – bet visa tai pamažu praeina ir pradeda įgauti kitą formą.
Tik leiskite troškimui išsipildyti, pakilti iki naujo lygmens. Ir tada žmoguje pabus noras susivienyti dar labiau, būtent toks vidinis genas – rešimo atsiskleis jame.

Iš 2011 m. vasario 21 d. pamokos pagal straipsnį „Įvadas į Panim Meirot

Daugiau šia tema skaitykite:

Tinklas, pagavęs kas 12-tą žmogų pasaulyje

Internetas – vystymosi greitintuvas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>