Nauja krizė jau prasidėjo

Krizė, globalizacija

Nuomonė: (prof. N. Rubini − JAV prezidento patarėjas ekonomikos klausimais). Pastebimas pasaulio ekonomikos sulėtėjimas priartina naują finansinę krizę, kurios laukta ne ankščiau nei 2013 metais. Bet JAV, ES ir Anglijos ekonomikos susilpnėjimas – tai jau jos pradžia. Nauja finansinė krizė jau palietė išsivysčiusias šalis, todėl pirmenybę teikčiau pinigų laikymui doleriais, nes jo kursas krizės metu stiprėja.
Komentaras: Kuo dažniau jausime krizes, tuo greičiau suprasime, kad jos turi savo kryptingumą, prigimtį, priežastį ir tikslą – priversti mus pripažinti, kad egoistiškai priešinamės globaliai, integraliai gamtai.
Gamta spiria mus vieniems už kitus laiduoti, tarpusavyje nusileisti, suvokti, kad esame vieningo mechanizmo integralios dalys. Mes įžengėme į mūsų „žmogiškojo“ vystymosi stadiją, ir būsime priversti pasiekti savybę „pamilk artimą kaip save“ – bendros sistemos elementų komutacijos dėsnį.

Daugiau šia tema skaitykite:

Krizė tęsis ilgus metus

Krizės sprendimas – pakilti aukščiau egoizmo

Viskas dar priešakyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>