Dvasiniai veiksmai kasdieniniame gyvenime

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Mokausi daugiau nei penkerius metus ir jaučiu, kad visas mano gyvenimas – tai grupė. Bet pastaruosius penkis mėnesius man vis sunkiau vienytis su draugais. Netgi materialiajame gyvenime dingo bet kokie norai, nieko negaliu padaryti. Jei fiziškai nesu su draugais, kasdieniniame gyvenime negaliu pajudėti net dėl savęs.
Atsakymas: Taip yra todėl, kad nejauti, jog visas tavo kasdieninis gyvenimas, neskaitant grupės, taip pat yra tavo dvasinio kelio dalis.
Tarkime, kad dirbi įmonėje ar versle. Turi suprasti, kad darbas šitame versle – tai tavo dvasinis darbas. Jei darbo metu kontoroje ar įmonėje galvoji apie būtinumą dvasiškai tobulėti, tai per visus veiksmus ir judesius perleidi savo asmeninę dvasinę energiją. Taip reikia veikti šiame pasaulyje, siekiant jo ištaisymo.
Visas mūsų darbas šiame pasaulyje skirtas tam, kad vienas kitą veiktume savo dvasinėmis jėgomis. Todėl, jei po pamokos eini į tarnybą ir dirbi ten tarp visai svetimų, nedvasingų žmonių, bet ateini ten su dvasiniu užpildymu, tai savo darbu tarsi slaptasis agentas paskleidi dvasinę politiką, kad jie, o per juos ir visas pasaulis, tą pajustų.
Toks mūsų darbas dvasiškai negyvajame lygmenyje. Būdami tarpusavyje susiję, sudvasiname visą pasaulį. Mums tai būtina! Todėl šis pasaulis ir sukurtas taip, kad turime jame dirbti, todėl kabalistai kiekvieną iš mūsų įpareigoja darbuotis išoriniame darbe.
Pabandykite dirbti su tokiu ketinimu. Pamatysite, kaip pradės sektis darbe, kitaip į jus ims žiūrėti bendradarbiai ir kokių dvasinių aukštumų pasieksite.
Turite teisingai suderinti savo dvasinius veiksmus ir darbą. Tai nėra paprasta, tačiau toks ir yra išsitaisymas. Tai pats svarbiausias dalykas, kokį gali padaryti žmogus mūsų pasaulyje, o skrajoti kažkur padebesiuose klausantis knygos „Zohar“ – nėra išsitaisymas.
Mes ne be reikalo esame taip sukurti, kad dirbtume po 10–12 valandų kasdien darbe ir namuose. Šiais laikais daug kas mąsto taip: „Susituokti, pagimdyti, auklėti vaikus – kam to reikia?! Gyvensiu su mama, ji mane pamaitins, aprengs, o aš filosofuosiu“. To norėtų šiuolaikiniai vyrai.
Būtina susituokti, gimdyti, dirbti, mokytis ir visame tame matyti savo dvasinio potencialo realizaciją, kad viena nesiskirtų nuo kito! Kad grupėje, darbe, moksluose, seminare, su sutuoktiniu ir vaikais – visada būtum vidumi per grupę prisijungęs prie Aukštesniosios energijos ir perleistum ją per save žemyn visiems likusiems: šeimai, darbui, visam pasauliui, kur bebūtum.

Iš 2014 m. vasario 7 d. pamokos rusų kalba.

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasiniai skiepai

Integralus pasaulis rentgeno spinduliuose

„Išėjimas į žmones“ – pirmas žingsnis Kūrėjo link

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>