Dėl ko mes gyvename?

Kabala

Klausimas. Jūs aiškinate, kad kabalos mokslas atsako į klausimą, dėl ko žmogus gyvena. Aš kol kas nerandu atsakymo į šį klausimą. Dėl ko mes gyvename?
Atsakymas. Mes gyvename tam, kad atsakytume į klausimą „Dėl ko mes gyvename?“ Juk  atsakydami ir atskleidžiame gyvenimo tikslą, jo prasmę.
Klausimas. Kokia gyvenimo prasmė?
Atsakymas. Gyvenimo prasmė – atskleisti šaknį, aukštesniąją jėgą. Kai tik ją atskleidi, prieš tave atsiveria naujas vystymosi kelias. Tu vis labiau tapatiniesi su šia aukštesniąja jėga ir suvoki save bei supančią tikrovę kitaip, naujais jutimo organais. Tu atskleidi kitą, aukštesnįjį, pasaulį.
Tada mūsų materialusis pasaulis tampa tik priemone, nes svarbiausia – iki galo atskleisti aukštesniąją jėgą, susitapatinti su ja, būti tokia kaip ji. Tai ir yra gyvenimo prasmė.

Iš 2015 m. birželio 21 d. radijo stoties 103FM programos

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas ten, už žvaigždžių?

Ieškant gyvenimo prasmės

Kaip tapti amžinam?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>