Kaip pagerinti savo gyvenimą?

Kabala, Kabalos mokymasis

Klausimas. Jūs kalbate apie aukštesniąja sistemą, kuri valdo mūsų gyvenimą. Jeigu pradėsiu studijuoti kabalą ir giliau pažinsiu šią sistemą, ar tai atneš man naudos, ar padės man pagerinti gyvenimą, lemtį? Ar galėsiu valdyti savo likimą?
Atsakymas. Iš esmės, kabalos studijavimas suteikia žmogui galimybę sužinoti, kas vyksta, kodėl, kaip pagerinti savo gyvenimą. Taip jis gali būti keliuose sąveikos lygmenyse su tuo, ką ištyrė.
Arba, jis žino, kas vyksta, ir lieka pasyviu, toliau plaukia gyvenimo tėkme. Bet bent jau įgyja tam tikrą ramybę, supranta, kodėl visa tai vyksta, sužino, kad viskam yra priežastis, ir iš kur viskas atsiranda. Tai suteikia žmogui stiprų palaikymą gyvenime.
Tokių žmonių daug. Negalima sakyti, kad po kabalos studijų visi pasiekia tokį lygmenį, kuriame gali valdyti savo gyvenimą.
Yra tokių, kurie nesitenkina pasyviu mokymusi ir juda toliau, giliau. Jie iš tiesų gali pasiekti tokią būseną, kai pagerina savo gyvenimą, patys jį valdo.
Žinoma, mes suinteresuoti, kad žmonės pasiektų tokį lygį, kad būtų tokių mokinių, kurie tobulėtų iki galutinio tikslo. Bet visa tai priklauso nuo paties žmogaus.

Daugiau šia tema skaitykite:

Piršlybos su Aukštesniąja gamtos jėga

Išminčių karta

Mano likimas – žmonijos likimo dalis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>