Matrica, kurioje yra Kūrėjas

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Mūsų mintis visąlaik turi būti su Kūrėju, meile, gerumu. Kaip pasiekti tokią būseną ir nuolat joje pasilikti?
Atsakymas. Tam reikia grupės, kitaip, atsijungsi nuo Kūrėjo. Pamėgink pats ir pamatysi, kaip tave išmeta, nes neturi už ko laikytis.
Pats savaime Kūrėjas neegzistuoja, kad kažkaip laikyčiausi už Jo, prilipčiau prie Jo. Reikia matricos, tam tikros sistemos, kur Jis yra, ir per ją galėčiau užmegzti ryšį su Juo.
Kūrėjas sukūrė šią sistemą iš dešimties sfirų, kurios susijungia tarpusavyje iš sudužusios būsenos. Kadangi patys jos neturime, reikalinga grupė. Jeigu mes nepaisydami sudužimo mėginame įvairiausiais būdais susivienyti ir iš naujo sukurti tą sistemą, tai imame jausti, kas yra Kūrėjas, kokia tai savybė, kurią turime pasiekti, kuri užpildys mus.
Čia atsiranda labai daug naujų tyrinėjimų. Praktiškai kalbant, tai ir yra visas kabalos mokslas.
#233618

Iš 2018 m. kovo 22 d. TV laidos „Paskutinioji karta“

Daugiau šia tema skaitykite:

Amžinas variklis

Netikėk savo akimis

Šviesa iš grupės centro

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>