Galimybė valdyti blogį ir gėrį

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jei aš esu grupėje, ar turiu galimybę valdyti blogį ir gėrį?
Atsakymas. Taip, būtent grupėje. Grupė gali būti ne fizinė, o virtuali, bet jūs būtinai turite turėti ryšį su kitais. Nustatydami teisingą ryšį tarpusavyje, galite sąveikauti su Kūrėju.
Kūrėjas – tai aukštesnioji jėga, kuri nuolatos veikia mus. O grupė – tai tokia minimali sistema, kuri gali teisingai suvokti Jo poveikį.
Jei tarp draugų grupėje yra tarpusavio nesutarimų, tai jūs pajausite Kūrėjo poveikį kaip neigiamą. Nenustatydami teisingo tarpusavio ryšio, visada jausite tokį poveikį. Bet esant teisingam ryšiui, pajausite gerą, vedantį į tikslą, nuolatos besivystantį jumyse Kūrėjo poveikį.
Čia ir pasieksite būseną, kai jūs, grupė ir Kūrėjas esate nuolatiniame ryšyje, abipusiame susijungime ir judėjime tikslo link. Tai ir yra jūsų bendras dvasinis darbas.
Nepriklausomai nuo to, kokius įspūdžius jaučia draugai grupėje, o jų įspūdžiai visada kyla iš Kūrėjo, nes nieko nėra išskyrus Jį, – bandydama kiekvieną akimirką susijungti kaip galima labiau, kad pateisintų Kūrėjo poveikį, grupė nuolatos keičiasi ir visą laiką artėja Jo link.
#240223

Iš 2018 m. spalio 14 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Išprašyti Kūrėjo šviesti mums

Kodėl į gėrį einame per blogį

Kritinis vienybės taškas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>