Atskleisti Kūrėją ne dėl savęs

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Kas yra „tiesioginė Šviesa“?
Atsakymas. Tiesioginė Šviesa – tai kūrėjo ketinimas atsiskleisti kiekviename iš mūsų. Jis atsiskleidžia tiek, kiek noriu pasiekti Kūrėją, kad suteikčiau Jam malonumą. Atskleisti Jį ne dėl savęs, bet dėl Jo.
Todėl pirmiausia turiu apriboti savo asmeninius noras, planus, malonumus. Jei tai darau dėl draugų, tai šitaip dirbu ties savo teisingu ketinimu Kūrėjo atžvilgiu.
Kam Kūrėjas sudaužė sielą į daugybę smulkių dalių? Kad kiekviena dalelė galėtų išsitaisyti būdama maža, o ne didžiulė, bendros sielos atskala. Mažas dalis lengviau ištaisyti. Tai pirma.
O antra, visos jos gali taisytis viena kitos atžvilgiu, nes jų tarpusavio vienybė ir vienybė Kūrėjo atžvilgiu – vienas ir tas pats.
Tad grupėje atlikdami įvairius vienijimosi pratimus, pasiruošiame vienybei su Kūrėju. Kiek galiu susijungti su draugais, tiek manyje formuojasi indas (kli), savybė, jutiklis, kuriame atsikleidžia ryšys su Kūrėju.
Štai ir viskas. Labai paprasta. Nereikia leistis į kokias nors teorijas, reikia mėginti viską atlikti praktiškai.
#246022

Iš 2019 m. balandžio 7 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Galimybė išeiti į dvasinį pasaulį

Kaip atskleisti Kūrėją

Kūrėjas pasiekiamas tarp mūsų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>