Kaip išminčiai priiminėjo sprendimus

Dvasinis darbas

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Prieš priimant sprendimą dėl kokios nors materialios problemos, mes turime pasiekti tarpusavio vienybę, tarpusavyje įsijungti vienas į kitą?
Atsakymas. Senovėje buvo tokia organizacija „Sanedrinas“, kur išminčiai rinkdavosi draugėn, vienijosi, priimdavo skirtingus sprendimus, o paskui tie sprendimai buvo perduodami žemiau ir žmonės juos realizuodavo.
Klausimas. Jie aptarinėdavo, kokius mokesčius surinkti ir kaip kariauti, ar ne?
Atsakymas. Bet ką, netgi menkas problemas.
Problema buvo sprendžiama jų tarpusavio vienybėje, t. y. Kūrėjui atsiskleidus. O tai reiškia, kad sprendimas teisingas. Po to jau galima perduoti jį, kad dar negalintys susivienyti žmonės jį realizuotų. Lygiai kaip įprastiniai sprendimai priimami vienuose ratuose, o realizuojami kituose, kitame lygmenyje.
#253226

Iš 2018 m. gruodžio 25 d. TV laidos „Kabalos pagrindai“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>