Kabalistinės grupės tikslas I d.

Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKiekvieno kelias pas Kūrėją savas
Klausimas. Per istoriją kai kurie kabalistai pasiekė dvasinį pasaulį be mokytojo. Buvo tokių, kurie suvokė Kūrėją be pirminių šaltinių, ir tie, kurie tai atliko be grupės. Kitaip tariant, tikslą galima pasiekti be šių veiksnių?
Atsakymas. Žiūrint kokį tikslą, būnant kokios būsenos, kokiu laikotarpiu.
Komentaras. Studijuojančių kabalą tikslas – atskleisti Kūrėją.
Atsakymas. Netgi čia yra didžiulis skirtumas. Kaip mūsų pasaulyje galima būti išsilavinusiu žmogumi, bet skirtinguose lygmenyse, skirtinguose aspektuose: plotyje, aukštyje ir t. t.
Esmė ta, kad visos sielos skirtingos, iš skirtingų vietų, kitaip tariant, iš skirtingų bendros sielos dalių. Todėl per dvidešimt kartų nuo Adomo iki Abraomo buvo tokių sielų, kurioms nereikėjo kabalos, nes jos natūraliai viduje judėjo suvokimo link.
Klausimas. Šiandien irgi yra žmonių ypač jaučiančių gamtą, kas suteikia jiems galimybę gydyti žmones?
Atsakymas. Tikra tiesa. Jie patys nežino, iš kur tai turi.
Yra žmonių, kurie, priešingai, suvokia per žinojimą, supratimą, per mokytojus, per nedideles žmonių grupes. Kiekvienas turi savo kelią pas Kūrėją ir todėl čia nieko nepasakysi.
Bus tęsinys…
#257830

Iš 2019 m. kovo 6 d. TV laidos „Kabalos pagrindai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Visa evoliucija – tai egoizmo vystymasis

Naujos būsenos pradžia

Kūrėjo apskaičiuotas judėjimas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>