Prietaisas Kūrėjui atskleisti

Dešimtukas, Dvasinis darbas, Grupė

каббалист Михаэль ЛайтманKlausimas. Jei stengiuosi už visko matyti Kūrėją, ar tai reiškia, kad su Juo turiu ryšį ir esu veikiamas aukštesniosios jėgos?
Atsakymas. Tai reiškia, kad sieki Kūrėjo, bet nereiškia, kad jauti Jį. Tavo įsivaizdavimai gali būti klaidingi.
Matyti Kūrėją galima tik per tam tikrą prietaisą, kurį turi surinkti kartu su draugais. Tai dešimtukas – dešimt žmonių, su kuriais susijungi kartu kaip viena visuma savo norais, ketinimais, mintimis, kad pasiektum Kūrėją.
Be to, visi dešimt žmonių turi visiškai anuliuoti savo egoizmą, kad būtų kaip viena visuma. Ir tada tame centriniame jūsų ryšio taške imsite jausti Kūrėją.
Tarsi sukuriate lęšį, kuris surenka visus dešimt spindulių draugėn, koncentruoja juos savo centre. Ir tuomet per tą sutelktą fokusą matote Kūrėją. Niekaip kitaip.
Todėl jei norite melstis Kūrėjui, tai šitai būtinai reikia daryti dešimtuke. Jei norite jausti Kūrėją, turite Jo siekti dešimtuke. Viskas – per dešimtuką.
Mažiau nei dešimtuko Kūrėjas nejaučia. Dešimt tarpusavyje susijusių savo Kūrėjo siekiu žmonių – tai tas prietaisas, per kurį galima imti atskleisti Kūrėją.
#258004

Iš 2019 m. gruodžio 1 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Susipažinti su Kūrėju

Grupės centre suvokti Kūrėją

Akiniai, pro kuriuos pamatysi Kūrėją

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>